TJØRRING SKOLE 1966-73
Startside Invitation Klassebilleder Adresser Kontakter

 

 

Velkommen til årgang 1966-1973's egen hjemmeside. Siden er ment som et samlingssted for vores fremtidige aktiviteter. Et sted hvor alle kan formidle et budskab, billeder eller !!!! - send blot en e-mail til Bjarne, og han vil opdaterer siden med det nye stof.

Det forlyder, at næste klassefest vil blive afholdt hos Ole på "Djævle Øen", det vil vi alle se frem til.
Vi håber at rigtig mange bakker op og sætter kryds i kalenderen når datoen foreligger.

Det bliver vildt spændende at høre nyt fra alle.

Kære alle.

Sidste fest, hvor Agnethe og Hans-Jacob havde sørget for os alle, har jeg hørt blev helt fantastisk, og jeg er sikker på at alle gerne vil give dem en stor tak.
 
Personligt er jeg ked af, ikke at have kunnet deltage på grund af min "sygdom". Det har dog glædet mig usigeligt meget, at modtage jeres påskønnelse, i form af to dejlige flasker rødvin, som Hans-Jacob kom forbi med. Dem vil jeg med glæde se frem til, at kunne nyde, på et senere tidspunkt. Jeg kan også fortælle, at jeg er startet på arbejde igen, dog kun på 9 timer om ugen, og det er planen at jeg i løbet af 2017 stille og roligt skal op på fuldtid igen.

Jeg, som alle andre, glæder sig sikkert til at hilse på "gamle" klassekammerater og dele ud af ny opdateret livserfaring. Det bliver helt sikkert sjovt at høre om alt hvad vi har oplevet siden sidst.

Jeg har lagt det nye billed ind under "klassebilleder", og vil gerne supplerer disse med andre fra jeres arkiver. Send mig en mail med web klargjorte billeder vedhæftet, og jeg ligger dem ind, så alle kan få glæde heraf.

Kærlig hilsen
Bjarne

Denne side vil forblive åben på www.skovgaard-jensen.dk/folkeskolen

PS: huske at meddele ændring af tlf.nr., email eller adresser.

 

Denne side blev senest opdateret 03-02-17.